Kunstutstillingen 2018

Kunstutstillingen 2018.
Besøk vårt facebook-arrangement og hold deg oppdatert på hva som blir presentert rundt kunstnere og aktiviterer på årets kunstutstilling:

Kunstkatalogen 2018

Kunstkatalogen 2018

Vi ønsker velkommen til vår årlige kunstutstilling på Høybråten skole første helgen i november, som i år faller på 3. og 4. november. Vi har som alltid fri parkering og åpen kafeteria. Her er det mulig å ta seg en velfortjent rast. Årets Kunstner er Sverre Schyberg Olsen, en fremragende norsk billedkunstner vi vet mange vil sette stor pris på. Vi har i tillegg over 100 andre kunstnere som hver og en presenterer noe unikt. Å besøke kunstutstillingen på Høybråten er som å besøke flere gallerier i løpet av en helg på et sted.

Arrangementet er helt gratis, familievennlig og til inntekt for veldedighet. Følg Facebook-arrangementet vårt, Lik, Del og inviter så mange du vil!

Oversikt utstillere kunstutstillingen 2018

Årets bilde

22 september var vi på besøk hos Shaban Bamerni for å få signert 90 giclée av Årets Bilde til Kunstutstillingen 2018! Er det ikke flott?

   

Informasjon om utstillere

Sandra Stoakes Solberg er en lokal kunstner som maler mest i en løslig, abstrakt form. For tiden mest i akryl, men hun har brukt både olje og akvarell. Sandra er inspirert av naturen, og er opptatt av lys og stemning i bildene. Hun er aktiv i Høybråten Maleklubb, har deltatt på mange kurs gjennom årene, og er for tiden elev ved Nydalen Kunstskolen. Ta med deg et av hennes bilder fra Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1127′]

 

Eirill Stenerud (@eirillsofie) er fascinert av dyr og insekter, og liker å gi dem en ny fargeskala i bildene sine. Hun har med både akrylbilder og akvarell, fantastiske bilder som hentet ut av en drøm eller en fabel. Bli med oss inn i eventyr på Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1115′]

 

Heidi Ødegaard er en begavet lokalkunstner fra Lørenskog, som startet å male etter en rundreise i Europa i 1999, selvlært. I 2010 startet hun på sin kunstutdannelse ved Oslo Malerklubb, og fortsatte på Ekely kunstskole fra 2013-2017. Picasso var en stor inspirasjonskilde for Heidi, på Ekely kunstskole fortsatte hun med å tolke romantiske, impressionistiske malerier og stilleben, samt abstrakt, kubisme og ekspressionisme. Opplev Heidis bilder på Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1104′]

 

Kristina Stålung Walbye er tilbake med sine rå, sexy og rocka mixed media / collager. Hun elsker å komponere og sette sammen farger og motiver, med en blanding av akryl, papirklipp og spraymaling på lerret. Kristina Kristina har forøvrig hatt sin egen eskefabrikk i 30 år, men er ikke fremmed for å tenke utenfor boksen. Du går ikke glipp av hennes kreasjoner på Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1091′]

 

Kai Fjell var en norsk maler, scenograf og tegner. Fjell arbeidet mest med oljemaleri, men utførte også arbeider innen tegning, skulptur og grafikk. Hans menneskeskikkelser er delvis naturalistiske gjengivelser og delvis bygget opp av geometriske figurer. Kai Fjell var vår Årets Kunstner i 2016 med en separatutstilling på godt over 40 bilder. Vi er så heldige å ha med et flott utvalg av Kai Fjell også på Kunstutstillingen 2018.

[slideshow_deploy id=’1031′]

 

Bjørn Engkrog (født 1945 i Salten) vokste opp på Høybråten, og hadde sin første utstilling på slutten av 60-tallet. Mange av hans bilder fanger en stemning, et sted, en tid, eller lys- og fargeopplevelser som plutselig blir vekket til live hos den som ser på. Oppvåkningen får du på Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1022′]

 

Shaban Bamerni «Jeg heter Shaban Bamerni (Shaban Art) er født i 1976, bor i Sarpsborg. Har utdannelse på kunstskole fra 1992-1997. Jeg maler hovedsakelig akryl på lerret, bruker mest kniv istedenfor pensel. Jeg fokuserer mest på mennesker(med ukjent ansikt), himmel, havet som vil utrykker noe.Tematikken i mine bilder er ofte relatert til kjærlighet, lidenskap, lengsel,sorg.» Du kan glede deg over Shabans kunst på Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1080′]

 

Ingrid Thortveit «Mitt mål er ikke å kopiere naturen, derimot forsøker jeg med mine kunstverk å formidle en spesiell stemning. Gjennom nøye observasjon av lys, farger, menneskelige uttrykk og kroppspråk, prøver jeg å få frem mellommenneskelige samspill og genuine følelse.» forteller Ingrid Thortveit oss. (Thortveit ARTwork). Vi oppfordrer til nøye observasjon av hennes kunstverk på Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1070′]

 

Hilde Solveig Amdal Arnesen (Hildes Galleri) maler himmelske landskap. Hun er 44år og har sitt hjem, eget studio og galleri på Jevnaker. Hilde har alltid vært opptatt av alt det vakre naturen har å by på. Nordisk natur, med magisk lys og mye forskjellige værfenomener. Nordlys, gråvær, snøstormer, tindrende fjell og fantastisk lys i alle farger. Bli bergtatt på Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1059′]

 

Irene Moldal er født i Oslo 1951, og flyttet til Lørenskog i 1979. Hun startet med helgekurs i akvarell gjennom AOF i 1989. Senere ble det kurs hos Aud Rye, Morten Gjul, Thomas Schaller, Kristin Børresen og Hilde Eilertsen Sletvold. La øynene danse gjennom Irenes vakre landskap på Kunstutstillingen 2018!

[slideshow_deploy id=’1049′]

 

Anki Helgor er en kreativ og allsidig person, og kunsten hennes favner alt fra kaker, til tatoveringer, tegning, maling og sang. Hun er utdannet innen ernæring, og bruker sin tid på familie, hunden sin Alvin(som har egen Instagram-konto), karate, baking, tegning og maling. Bildene hennes er fulle av humor, glede og melankoli. Følg skissen hennes på Instagram – @helgoria_draws – til det ferdige maleri på Kunstutstillingen 2018!