Shaban Bamerni
 

Shaban Bamerni (født 1976 i Kurdistan) maler hovedsakelig akryl på lerret og bruker mye kniv istedetfor pensel. Han fokuserer mest på mennesker, himmel, havet - ofte med tematikk relatert til kjærlighet, lidenskap, lengsel og sorg

 
Wenche Vålberg

Wenche Vålberg (født 1963 i Oslo) finner mye inspirasjon i naturen. Natur, nærhet, fordypelse og stillhet er tema som opptar henne. Hun maler både figurativt og abstrakt. Hennes malerier kommer frem intuitivt, spontant og med masse følelser.

 
Pablo Picasso

Kunstutstillingen 2021 vil i år inneholde et av verkene fra Pablo Picasso. Det er litografiet "La danse des faunes" fra 1957 som vil være til salgs på årets kunstutstilling. Litografiet er signert for hånd med rødkritt nederst i venstre hjørne.

Pablo Picasso (født 25. okt 1881, død 8. april 1973) var en spansk kunstner, ansett som en av de største kunstnerne på 1900-tallet. Picasso ble født i Málaga i Spania, og er best kjent som grunnleggeren (sammen med Georges Braque) av kubismen. Han skapte imidlertid en variert samling kunstverk. Hans kunstneriske løpebane strakk seg over nesten 80 år, med stor vidde i såvel stilarter som bruk av medier.
 

Pablo Picasso - La danse des faunes
 
Ingunn Moseng

Ingunn Moseng (født 1962) har arbeidet med mange forskjellige kreative uttrykk gjennom årene. Maleriene hennes er i akryl på lerret, og har innslag av pålimt "bladgull". Motiver som går igjen er elementer fra naturen, som blader, frø, insekter og dyr,  mønster og ansikter.

 
Kari Nordstrand

Kari Nordstrand (født 1948 på Hønefoss) har utdannelse bla som dekoratør og innen reklame. Er en selvlært kunstner som begynte å male for omtrent 16 år siden. Hun arbeider i akryl, olje, akvarell og kulltegning, og beveger seg ofte mellom det abstrakte og figurative. 

 
Parichehr Taheri

Parichehr Taheri (Pari) er utdannet tekstilkunstner ved KHIO. Hun er født og oppvokst i Iran og har hatt en rekke utstillinger både i Iran og i Oslo. Nå er hun bosatt på Høybråten, og der har hun sitt hjemmeatelie.

 

Pari skaper både figurative og abstrakte bilder, der hun tar utgangspunkt i fargenes effekt.

I de figurative bildene hun maler, er det stor sett noe mystisk, noe som skjuler seg bak fargene og linjene.

 
Torbjørn Endrerud

Torbjørn Endrerud (født 1955) benytter artistnavnet tendart. Han maler i akryl og uttrykker seg i en spennende stil innenfor popart-sjangeren. Kunstnerens arbeider representerer ofte det urbane, og gjenspeiler nåtiden med en touch av det feminine og moderne. 

 
Kristina Stålung

Kristina Stålung Walbye (født 1967 i Oslo) elsker å komponere og sette sammen farger og motiver. Bildene hennes er en blanding av akryl, papirklipp og spraymaling på lerret - kjent som mixed media/collager.

 
Monika Stø

Monika Stø v d Wel (født 1975) har sin Fine Arts utdanning fra Guildhall University i London og Universitetet i Oslo. Monika arbeider først og fremst med olje på lerret, men hun lager også grafiske verk, da i hovedsak tresnitt. Monika har hatt en lang rekke utstillinger i Norge, men også i USA og Tyskland. Over en årrekke har hun assistert Nico Wideberg i hans kunststudio.