top of page
Shaban Bamerni
Shaban Bamerni

Shaban Bamerni (født 1976 i Kurdistan) maler hovedsakelig akryl på lerret og bruker mye kniv istedetfor pensel. Han fokuserer mest på mennesker, himmel, havet - ofte med tematikk relatert til kjærlighet, lidenskap, lengsel og sorg

Wenche Vålberg
Wenche Vålberg

Wenche Vålberg (født 1963 i Oslo) finner mye inspirasjon i naturen. Natur, nærhet, fordypelse og stillhet er tema som opptar henne. Hun maler både figurativt og abstrakt. Hennes malerier kommer frem intuitivt, spontant og med masse følelser.

Pablo Picasso
Pablo Picasso

Kunstutstillingen 2021 vil i år inneholde et av verkene fra Pablo Picasso. Det er litografiet "La danse des faunes" fra 1957 som vil være til salgs på årets kunstutstilling. Litografiet er signert for hånd med rødkritt nederst i venstre hjørne.

Pablo Picasso (født 25. okt 1881, død 8. april 1973) var en spansk kunstner, ansett som en av de største kunstnerne på 1900-tallet. Picasso ble født i Málaga i Spania, og er best kjent som grunnleggeren (sammen med Georges Braque) av kubismen. Han skapte imidlertid en variert samling kunstverk. Hans kunstneriske løpebane strakk seg over nesten 80 år, med stor vidde i såvel stilarter som bruk av medier.
 

Pablo Picasso - La danse des faunes
Ingunn Moseng
Ingunn Moseng

Ingunn Moseng (født 1962) har arbeidet med mange forskjellige kreative uttrykk gjennom årene. Maleriene hennes er i akryl på lerret, og har innslag av pålimt "bladgull". Motiver som går igjen er elementer fra naturen, som blader, frø, insekter og dyr,  mønster og ansikter.

Kari Nordstrand
Kari Nordstrand

Kari Nordstrand (født 1948 på Hønefoss) har utdannelse bla som dekoratør og innen reklame. Er en selvlært kunstner som begynte å male for omtrent 16 år siden. Hun arbeider i akryl, olje, akvarell og kulltegning, og beveger seg ofte mellom det abstrakte og figurative. 

Parichehr Taheri
Parichehr Taheri

Parichehr Taheri (Pari) er utdannet tekstilkunstner ved KHIO. Hun er født og oppvokst i Iran og har hatt en rekke utstillinger både i Iran og i Oslo. Nå er hun bosatt på Høybråten, og der har hun sitt hjemmeatelie.

 

Pari skaper både figurative og abstrakte bilder, der hun tar utgangspunkt i fargenes effekt.

I de figurative bildene hun maler, er det stor sett noe mystisk, noe som skjuler seg bak fargene og linjene.