top of page
Bjørn Engkrog

Bjørn Engkrog (født 1945 i Salten) hadde sin første utstilling på slutten av 60-tallet. Mange av hans bilder fanger en stemning, et sted, en tid, eller lys- og fargeopplevelser som plutselig blir vekket til live hos den som ser på.

Bjørn Engkrog
Kristin Mørch Halvorsrud
Kristin Mørch Halvorsrud

Kristin Mørch Halvorsrud/ Kristins galleri (født 1957 i Bergen) maler med både akryl og akvarell. Tegner med kull, pastell, blyant og fargeblyanter. Bildene er som regel figurative, og ofte innslag av dyr eller mennesker, men kan også male/tegne iblant landskap og abstrakte bilder. 

Sandra Solberg
Sandra Solberg

Sandra Stoakes Solberg (født 1945 i England) arbeider for tiden mest i akryl og er opptatt av lys og stemning i bildene. Er inspirert av naturen og maler mer abstrakt enn figurativt.

Anne H. Kresse
Anne H. Kresse

Anne H. Kresse har alltid vært fascinert og inspirert av bilder i alle former, og har stor glede av å skape i form av malerier i akvarell, akryl og trykk. Bildene hennes representerer en blanding av egne malerier og foto skapt i en digital form

Katie Alfheim
Katie Alfheim

Katie Alfheim (født 1969 i Oslo) har sin utdanning fra Oslo Tegne- og maleskole og BA Fine Art, University of Herfordshire, UK. Katies arbeid er klassisk, men av og til på abstrakt eller impresjonistisk, med lys som et avgjørende aspekt ved komposisjonen og mediet som sjelen i arbeidet hennes blir belyst av.