Bjørn Engkrog

Bjørn Engkrog (født 1945 i Salten) hadde sin første utstilling på slutten av 60-tallet. Mange av hans bilder fanger en stemning, et sted, en tid, eller lys- og fargeopplevelser som plutselig blir vekket til live hos den som ser på.

 
 
Kristin Mørch Halvorsrud

Kristin Mørch Halvorsrud/ Kristins galleri (født 1957 i Bergen) maler med både akryl og akvarell. Tegner med kull, pastell, blyant og fargeblyanter. Bildene er som regel figurative, og ofte innslag av dyr eller mennesker, men kan også male/tegne iblant landskap og abstrakte bilder. 

 
Sandra Solberg

Sandra Stoakes Solberg (født 1945 i England) arbeider for tiden mest i akryl og er opptatt av lys og stemning i bildene. Er inspirert av naturen og maler mer abstrakt enn figurativt.

 
Anne H. Kresse

Anne H. Kresse har alltid vært fascinert og inspirert av bilder i alle former, og har stor glede av å skape i form av malerier i akvarell, akryl og trykk. Bildene hennes representerer en blanding av egne malerier og foto skapt i en digital form

 
Katie Alfheim

Katie Alfheim (født 1969 i Oslo) har sin utdanning fra Oslo Tegne- og maleskole og BA Fine Art, University of Herfordshire, UK. Katies arbeid er klassisk, men av og til på abstrakt eller impresjonistisk, med lys som et avgjørende aspekt ved komposisjonen og mediet som sjelen i arbeidet hennes blir belyst av.

 
Ronny Bank

Ronny Bank (f. 1971) arbeider med maleri og grafikk. Bank er utdannet ved Westerdals reklameskole og Birmingham Institute of Art and Design i England. Han er delvis selvlært som maler, og har arbeidet med kunst på heltid siden 2005.

 
Frøydis C. Stenerud

Frøydis C. Stenerud (født 1946 i Oslo) har vært med på Kunstutstillingen siden starten. Tegning og maling har alltid vært en interesse for henne, og hun begynte på kurs i porselensmaling i 1974 og det ble etter hvert maling på glass, akvarell, olje og akryl. 

 
Mona Rensvold

Mona Rensvold (Født 1964 ) Omtaler seg som en humoristisk kunstner som maler med undertone. Hun maler ofte akvareller og tiltales av fargenes intensitet og utfordringene med å mestre teknikken. Spesielt glad i å male sauer og er fascinert av deres artige uttrykk. 

 
Thorstein Rittun

Thorstein Rittun (1929-2018) var maler, grafiker og keramiker. Rittun maler og tegner fargerike bilder som ofte har humoristiske eller festpregede motiver. Han har laget flere dekorative arbeider i offentlige bygg, skip og private bedrifter og har illustrert flere bøker. 

 
Toril Kluge Hansen

Toril Kluge Hansen (født 1957 på Høybråten) sine malerier er for det meste malt i figurativ, naturalistisk stil, i olje og akryl. Hun jobber med lys, skygge, og stofflighet. Hun liker å jobbe med stilleben og portretter, og finner inspirasjon på sine reiser i inn- og utland.