top of page
  • Forfatterens bildeLions Club Oslo Høybråten

HØYBRÅTENPRISEN 2019Arild Hammer , Stein Tore Davidsen og president i Lions Jørn Erik Øvald


Årets Høybråtenpris gikk til Høybråten basketballklubb. Dette var en av de fremste ambassadører for Høybråten gjennom et par årtier med sine topp-plasseringer. Høybråten basketballklubb ble representert av tidligere styreleder Svein Tore Davidsen som holdt takketalen og tidligere leder Arild Hammer. Dagens styreleder Eva Male Davidsen var forhindret fra å komme.


Juryens fulle begrunnelse:


«Prisen er tildelt for langvarig markering av Høybråten som arena for basketball på høyeste nasjonale nivå. Det er videre lagt merke til at klubbens damelag etter flere år med sviktende rekruttering for fem år siden igjen tok skrittet opp i vår øverste divisjon. Parallelt med dette er det nå lagt stor vekt på rekruttering med en mengde lag, både gutter og jenter i aldersbestemte klasser. Komiteen registrerer også at klubben, spesielt i de yngre aldersgrupper, rekrutterer nye spillere fra ulike kulturer. På den måte er klubben en brobygger så vel på Høybråten som på Furuset, -hvor de har sin hjemmebane»


Svein Tore Davidsen dro oss gjennom de suksessrike årene, og oppstarten igjen i øverste divisjon. Ingen rask og enkel vei tilbake, hvor man virkelig måtte starte fra bunnen. At man er plassert organisatorisk i 2 bydeler skaper også en del utfordringer. Man må også nevne at Høybråten basketballklubb innehar en plass i Guiness rekordbok etter å ha vunnet 15 sammenhengende seriemesterskap på rad mellom 1981 og 1995. En absolutt verdig vinner av Høybråtenprisen.

48 visninger0 kommentarer

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page