top of page
Kari Wang Pavlova
Kari Wang Pavlova

Kari Wang har en figurativ uttrykksform og maler med fargerik pensel i akryl.Bildene gir gjerne inntrykk av bevegelse. Hun går heller ikke av veien for å tilføre motivvalget en snert av humor. Å male for henne er å bade i farger!

Kari-Anne Marstein
Kari-Anne Marstein -
Kari-Anne Marstein

Kari Anne Marstein (født 1977) Bor og arbeider i Lillestrøm og har jobbet som kunstner de siste 15 årene og har eget atelier i Lillestrøm. Hun er for det meste selvlært. Motivene er ofte mennesker, gjerne i en naivistisk stil. Noen ganger gjenkjennelig andre ganger må man bruke fantasien. I maleriene er det fokus på ansikter og spesielt øynene, noe som kjennetegner hennes kunst. 

Line Marsdal
Line Marsdal

Line Marsdal (født 1974 i Oslo) arbeider hovedsakelig med maleri og digitaltrykk (DGA). Med utgangspunkt i noe hun har skrevet, malt eller fotografert, omformer hun det og skaper noe nytt. Hun inspireres av detaljer og systemer i urbane miljøer, flokkmentalitet og janteloven.

Lisa Aisato
Lisa Aisato -
Lisa Aisato

Lisa Aisato Njie Solberg (født 1981), ofte bare kalt Lisa Aisato, er en norsk illustratør, bildebokforfatter og billedkunstner. Hun har utdannelsen sin fra Einar Granum Kunstskole og Strykejernet Kunstskole. Etter å ha debutert som forfatter i 2008 har hun gitt ut flere egne bildebøker.

Liz Ravn
Liz Ravn

Liz Ravn er født i Trondheim, nå bosatt i Son. Utdannelse fra SHKS og grafisk design. Startet som smykkekunstner og endret kunstform til billedkunstner. Hun er en av Østlandets bestselgende. Kunstneren bygger opp bildene ved hjelp av tegning, maling og datagrafikk.