Kari Wang Pavlova

Kari Wang har en figurativ uttrykksform og maler med fargerik pensel i akryl.Bildene gir gjerne inntrykk av bevegelse. Hun går heller ikke av veien for å tilføre motivvalget en snert av humor. Å male for henne er å bade i farger!

 
 
Kari-Anne Marstein

Kari Anne Marstein (født 1977) Bor og arbeider i Lillestrøm og har jobbet som kunstner de siste 15 årene og har eget atelier i Lillestrøm. Hun er for det meste selvlært. Motivene er ofte mennesker, gjerne i en naivistisk stil. Noen ganger gjenkjennelig andre ganger må man bruke fantasien. I maleriene er det fokus på ansikter og spesielt øynene, noe som kjennetegner hennes kunst. 

 
Line Marsdal

Line Marsdal (født 1974 i Oslo) arbeider hovedsakelig med maleri og digitaltrykk (DGA). Med utgangspunkt i noe hun har skrevet, malt eller fotografert, omformer hun det og skaper noe nytt. Hun inspireres av detaljer og systemer i urbane miljøer, flokkmentalitet og janteloven.

 
 
Lisa Aisato

Lisa Aisato Njie Solberg (født 1981), ofte bare kalt Lisa Aisato, er en norsk illustratør, bildebokforfatter og billedkunstner. Hun har utdannelsen sin fra Einar Granum Kunstskole og Strykejernet Kunstskole. Etter å ha debutert som forfatter i 2008 har hun gitt ut flere egne bildebøker.

 
Liz Ravn

Liz Ravn er født i Trondheim, nå bosatt i Son. Utdannelse fra SHKS og grafisk design. Startet som smykkekunstner og endret kunstform til billedkunstner. Hun er en av Østlandets bestselgende. Kunstneren bygger opp bildene ved hjelp av tegning, maling og datagrafikk.

 
Marius Martinussen

Marius Martinussen er utdannet ved Einar Granum Kunstskole i Oslo og ved Kunstakademiet i Trondheim, og han arbeider som maler og grafiker. Som en av Norges mest nyskapende og produktive kunstnere, arbeider Marius Martinussen med en variasjon av materialer og teknikker. Er en kunstner som viser mye innovasjon og en stor produksjon. I 2012 alene har han hatt 9 soloutstillinger og flere gruppeutstillinger. Han deltok blant annet på den internasjonale Billboard Painting Festival i Viborg Danmark. Han eksperimenterer med forskjellige stiler, formspråk og teknikker, men har allikevel klart å skape et uttrykk som er lett gjenkjennelig og som skiller seg ut. Marius Martinussens litografier er dynamiske, visuelle og ekspressive, med et abstrakt formspråk bestående av organiske former og en markant fargebruk.

 
Monika Stø

Monika Stø v d Wel (født 1975) har sin Fine Arts utdanning fra Guildhall University i London og Universitetet i Oslo. Monika arbeider først og fremst med olje på lerret, men hun lager også grafiske verk, da i hovedsak tresnitt. Monika har hatt en lang rekke utstillinger i Norge, men også i USA og Tyskland.

 
Stein Rusnes

Stein Rusnes (født 1955) er opptatt av organiske former og linjer man kan se i mindre utsnitt, som for eksempel trestammer som gjentar seg med ulik rytme eller strukturer og mønstre. I de grafiske arbeidene er Stein ofte opptatt av større landskaper. Naturen er hans utgangspunkt.

 
Tor-Arne Moen

Moen er noe så sjeldent som en kunstner som er vokst opp på et mindre sted, og som kom tilbake etter endt kunstutdanning. Gjennom over 20 år har Moen hatt sin virksomhet på Notodden. Der har han hatt atelier i Hydro-Notodden Næringspark siden 1992.Det har gitt ham arbeidsro og kan forklare noe av kontinuiteten i hans produksjon.

 
Toril Kluge Hansen

Toril Kluge Hansen (født i 1957) og oppvokst på Høybråten i Oslo. Etter endt skolegang gikk hun i gipsmaker-lære hos sin far og jobbet i mange år med skulptur for norske billedhuggere, og i atelieret i Vigelandmuseet. Dette arbeidet inspirerte henne til  å lage egne skulpturer. Interessen for malekunsten utviklet seg gjennom kurs hos flere anerkjente kunstnere. Hennes malerier veksler mellom det klassisk figurative og det mer abstrakte, og maler i olje eller akryl.