top of page
Halima Lea
Halima Lea

Halma Lea (1948), er utdannet ved grafisk avdeling SHKS og er også utdannet kunstpedagog. Hun har erfaring fra forlag, reklamebyrå og grafisk avdeling i NRK Fjernsynet. 
I sitt hjem på Bekkelaget har hun drevet egen barnehage og senere, hundepensjonat. Å male begynte hun med først i 2016. For tiden driver hun en malergruppe med 16 medlemmer på Villa Holtet. Halima maler  figurativt med akryl, og motivene er landskap, mennesker og allerhelst, dyr. Hun presenterer bildene sine i gicle’e, som er en avansert digital reproduksjons-metode.

Reidar Mikkelsen
Reidar Mikkelsen

Reidar Mikkelsen, er født i Bærum 1971 , bosatt i Lørenskog. Han har utforsket flere uttrykksformer som, airbrush, blyant, akvarell og pastell med ulike teknikker og fremgangsmåter. Mikkelsen er stort sett selvlært, men har gått flere akt kurs en tid tilbake. 

Han legger igjen mengder med tid for å skape kunst som er tett oppunder det foto realistiske, men har også en fot innefor i det abstrakte univers. De senere årene er portrett tegning med blyant, tatt mye av hans tid. Mye på bestilling fra folk som har sett tidligere portretter. I dag bruker Reidar mesteparten av sin tilgjengelige tid til å uttrykke seg med pastell."

Knut Stene
Lars Lerin
Knut Steen
Lars Lerin
Liz Bowman
Magne Rygh
Liz Bowman
Magne Rygh
Peter Esdail
Petter Ludvig Nøstdal
Peter Esdaile
Petter Ludvig Nøstdal
Terje Ythjall
Threse Nortvedt
Terje Ythjall
Therese Nortvedt
Zdenka Rusova
Ærnuøf Opdahl
Zdenka Rusova
Ørnulf Opdahl
Hanne Whist Johansen
Hanne W Johansen
Hanne Whist Johansen

Hanne Whist Johansen (født 1974 i Oslo) er en del av skulpturgruppa på Steinbruddet Kulturhus, og har vært elev hos skulptør Tony Andersen. Til daglig arbeider hun på Shoddyfabrikken atelierkompleks på Kalbakken.

bottom of page