Anne Marie Bjørdal

Anne Marie Bjørdal. Født i Ørsta på Sunnmøre, utdannet ved Norges kommunal- og sosialskole og bor nå på Høybråten i Oslo. Maleriene er basert på akryl.  Hun har gått i lære hos maleren Bjørn Engkrog. Hun maler for det meste figurative bilder. 
 

Har hatt utstillinger i Sørum Bibliotek, Nes Bibliotek, Skedsmo Bibliotek, Bagnsmoen i Valdres og på Hellesyltdagane i Hellesylt. Deltagelse i utstillinger i regi av Skedsmo Kunstforening Lillestrøm, Lions Grorud, Lions Skedsmo og Lions Høybråten. Hun var med på Romeriks-utstillingen i 2018 og 2020.

 
Bjørn Engkrog

Bjørn Engkrog, Født i Sørfold, Salten 18. juli 1945, oppvokst på Høybråten i Oslo. Bosatt i Oslo
Utdannelse: Statens Håndtverk og Kunstindustriskole, Oslo 1968-72. Deltatt på en rekke utstillinger i perioden 1969 til dags dato. Stipendier, reiser og utenlandsopphold:
1969: K.W. Gullers stipend, Stockholm. 
1974: Tegnerforbundets reisestipend
1987: Norsk illustrasjonsfonds Reisestipend 

 
Connie Heimen

Connie Heimen ( født 1960 i København). Mine bilder går sin egen vei og skapes underveis i de mediene jeg benytter. Ofte med hjelp av min manns fotografier lever bildene sitt eget liv og danner lag på lag av kunst som formes gjennom god balanse og en viss form av kontrollert tilfeldighet. De medier jeg bruker finner bildenes særegenhet og skaper ulike retninger i prosessen mot det ferdige kunstverk, noe som gjør at jeg til stadighet overraskes over hvordan det ferdige bildet blir til slutt. Deltatt på en rekke utstillinger.

 
Frank Heimen

Frank Heimen, født i Oslo 1961, oppvokst på Harestua, og bodd i Haugesund i 9 år. Bor nå på Høybråten i Oslo. Gikk på fotolinja på skolen, etter dette har fotografering vært en god del av livet til Frank Heimen. Kameraet er med overalt. Er en fotograf som kombinerer bilder med lyriske tanker, dette gjør at hans fotografier også brukes som illustrasjon til hans bøker. Tanker i bilder, bilder i tanker. Alle format, og mellom linjene. By og land, fjell og strand fotograferes i naturlige farger og svart hvitt.

 
Kristin Mørk Halvorsrud

Kristin Mørch Halvorsrud/ Kristins galleri (født 1957 i Bergen) maler med både akryl og akvarell. Tegner med kull, pastell, blyant og fargeblyanter. Bildene er som regel figurative, og ofte innslag av dyr eller mennesker, men kan også male/tegne iblant landskap og abstrakte bilder.

 
Trond Andersson

Trond Andersson, født 1947. Er tegner. Tegningene hans er underfundige og lekne, ofte både enkle og komplekse. Ideer til tegningene finner han som regel i naturen. Det er sjelden de store landskapene, men heller de små detaljene som opptar han. Forvridde rester av eldgamle furutrær i Norge like gjerne som to tusen år gamle oliventrær i Spania. Det er ikke viktig å gjengi tingen nøyaktig, men heller forsøke å gripe den organiske formen og så la fantasien jobbe videre. Slik styres bildene fram mot det endelige resultat. Det realistiske går i møte med surrealistiske elementer på en måte som gjør at det tilsynelatende ser greit nok ut. Men for betrakteren som har humoren og nysgjerrigheten i behold, er det langt mer å finne.  

 
Wenche Vålberg

Wenche Vålberg (født 1963 i Oslo) finner mye inspirasjon i naturen. Natur, nærhet, fordypelse og stillhet er tema som opptar henne. Hun maler både figurativt og abstrakt. Hennes malerier kommer frem intuitivt, spontant og med masse følelser.

 
Akram Ivanaki

Akram Ivanaki er en iransk kvinne som er selvlært maler. Hun har vært interessert i maleri, poesi og har skrivet korte romaner siden barndommen. Virkelighetene i livet og samfunnet inspirerte henne til å male maleriene sine med særlig fokus på kvinnenes rettigheter og likestilling.

 
Anne Kresse

Anne H Kresse har alltid vært fascinert og inspirert av bilder i alle former, og har stor glede av å skape i form av malerier i akvarell, akryl og trykk. Bildene hennes representerer en blanding av egne malerier og foto skapt i en digital form.

 
Eirill C. Brenden

Eirill Cederkvist Brenden (født 1976 i Oslo) er oppvokst på Høybråten. Hun har utdannelse i tegning, form og farge fra videregående, grafisk design fra MI og kunstlinje på folkehøyskole. Bildene hennes er ofte av dyr og insekter, som hentet ut av en drøm eller et eventyr.

 
Elisabeth Sofie Wiggen

Elisabeth Sofie Wiggen er en norsk/samisk kvinne født og oppvokst i Trondheim. Hun streber etter å male fram en stemning/følelse i alle disse ansiktene og kroppene til disse kvinnene som dukker opp for henne. Uttrykkene svever mellom klassisk, figurativ naturalisme uten helt å være det, til mer abstrakt, fargerik impresjonisme.  Hun har en koloristisk tilnærming for å forsterke uttrykket og meningen i mange av bildene mine.