top of page
Anne Marie Bjørdal
Anne Marie Bjørdal

Anne Marie Bjørdal. Født i Ørsta på Sunnmøre, utdannet ved Norges kommunal- og sosialskole og bor nå på Høybråten i Oslo. Maleriene er basert på akryl.  Hun har gått i lære hos maleren Bjørn Engkrog. Hun maler for det meste figurative bilder. 
 

Har hatt utstillinger i Sørum Bibliotek, Nes Bibliotek, Skedsmo Bibliotek, Bagnsmoen i Valdres og på Hellesyltdagane i Hellesylt. Deltagelse i utstillinger i regi av Skedsmo Kunstforening Lillestrøm, Lions Grorud, Lions Skedsmo og Lions Høybråten. Hun var med på Romeriks-utstillingen i 2018 og 2020.

Bjørn Engkrog
Bjørn Engkrog

Bjørn Engkrog, Født i Sørfold, Salten 18. juli 1945, oppvokst på Høybråten i Oslo. Bosatt i Oslo
Utdannelse: Statens Håndtverk og Kunstindustriskole, Oslo 1968-72. Deltatt på en rekke utstillinger i perioden 1969 til dags dato. Stipendier, reiser og utenlandsopphold:
1969: K.W. Gullers stipend, Stockholm. 
1974: Tegnerforbundets reisestipend
1987: Norsk illustrasjonsfonds Reisestipend 

Connie Heimen
Connie Heimen

Connie Heimen ( født 1960 i København). Mine bilder går sin egen vei og skapes underveis i de mediene jeg benytter. Ofte med hjelp av min manns fotografier lever bildene sitt eget liv og danner lag på lag av kunst som formes gjennom god balanse og en viss form av kontrollert tilfeldighet. De medier jeg bruker finner bildenes særegenhet og skaper ulike retninger i prosessen mot det ferdige kunstverk, noe som gjør at jeg til stadighet overraskes over hvordan det ferdige bildet blir til slutt. Deltatt på en rekke utstillinger.

Frank Heimen
Frank Heimen

Frank Heimen, født i Oslo 1961, oppvokst på Harestua, og bodd i Haugesund i 9 år. Bor nå på Høybråten i Oslo. Gikk på fotolinja på skolen, etter dette har fotografering vært en god del av livet til Frank Heimen. Kameraet er med overalt. Er en fotograf som kombinerer bilder med lyriske tanker, dette gjør at hans fotografier også brukes som illustrasjon til hans bøker. Tanker i bilder, bilder i tanker. Alle format, og mellom linjene. By og land, fjell og strand fotograferes i naturlige farger og svart hvitt.

Kristin Mørk Halvor
Kristin Mørk Halvorsrud

Kristin Mørch Halvorsrud/ Kristins galleri (født 1957 i Bergen) maler med både akryl og akvarell. Tegner med kull, pastell, blyant og fargeblyanter. Bildene er som regel figurative, og ofte innslag av dyr eller mennesker, men kan også male/tegne iblant landskap og abstrakte bilder.