top of page

Kunstnere 2021

Page Title

I år er det 125 utstillere og årets hovedkunstner er Nico Widerberg.

kunstkatalogen-2021-mockup.jpg
kunstutstillingen2021-katalog.gif
Nico Widerberg - Årets kunstner

Nicolaus Magnus Widerberg, oftest kalt Nico Widerberg (født 1960 i Oslo) er en norsk billedkunstner, billedhugger og maler. Sentralt i Widerbergs kunst står avpersonifiserte menneskeframstillinger, hoder og torsoer. Han arbeider innenfor den klassiske, figurative tradisjon.

Nico Widerberg - Årets kunstner
Anne Marie Bjørdal

Kunstnere

Anne Marie Bjørdal

Anne Marie Bjørdal, født i Ørsta på Sunnmøre, bor nå på Høybråten. Maleriene hennes er basert på akryl, og for det meste figurative bilder. Anne Marie har gått i lære hos maleren Bjørn Engkrog, som også bor på Høybråten. 

Frøydis Eriksson Erstad
Frøydis Eriksson Erstad

Frøydis Eriksson Erstad (født 1951) er bosatt i Oslo. Hun bruker tradisjonelle virkemidler og teknikker i sine arbeider. Blyanter med forskjellig hardhetsgrad blir kvesset kontinuerlig med en skarp kniv og overflødig grafitt pusset vekk.

Lisa Aisato
Lisa Aisato

Lisa Aisato Njie Solberg (født 23. juli 1981), ofte bare kalt Lisa Aisato, er en norsk illustratør, bildebokforfatter og billedkunstner. Hun har utdannelsen sin fra Einar Granum Kunstskole og Strykejernet Kunstskole. Etter å ha debutert som forfatter i 2008 har hun gitt ut flere egne bildebøker, illustrert for andre forfattere og for magasiner.

Vebjørn Sand
Vebjørn Sand

Vebjørn August Sand (født 1966 i Bærum) er en norsk kunstmaler. Bildene hans er preget av et romantisk forhold til klassisk tegnekunst og maleri. Han vender hele tiden tilbake til den platonske idéverden og renessansens helhetlige verdensbilde.

IMG_3246 Vebjørn Sand.jpg
Vebjorn-Sand1.jpg
SinnSykShit
SinnSykShit

SinnSykShit (født 1987 i Oslo) er en ung, norsk kunstner som har bodd og studert grafisk design i Melbourne/Australia i to år. Han har en urban stil hvor han henter mye inspirasjon fra graffitimiljøet og urbane storbyscener. Hans hovedfelt er veggmaleri.

Building 3stk 20x20cm.png
SinnSykShit_Utkikkspost_Med ramme_oak.jpg
bottom of page