top of page
Parichehr Taheri
Parichehr Taheri

Parichehr Taheri ( Pari) er utdannet tekstilkunstner fra Kunsthøgskolen i Oslo og er medlem av NBK og NTK. Hun er en allsidig kunstner og uttrykker seg gjennom akryl, olje, tegning og mixed media. Hun skaper både figurative og abstrakte bilder, eller en kombinasjon av begge. Hun er opptatt av fargenes kraft og det er noe man merker tydelig i hennes kunst. Pari sine malerier er stor sett inspirert av mennesker og natur og deres relasjon. Hun søker å skape en viss stemning, ro og harmoni i sine verk.

Anne Callicoat Sørhuus
Anne Callicoat Sørhuus

 Anne Callicoat Sørhuus (1932), født i West Virginia, USA. Flyttet til Norge i 1955.  

Alltid vært interessert i maling og begynte å male mens hun studerte ved Bethany College i USA på begynnelsen av 1950-tallet. Etter at hun flyttet til Norge og Sarpsborg deltok hun på den lokale Friundervisningen i kunst/maling og deltok på flere utstillinger i Østfold.

Formell kunstutdanning ved Ekely Kunstskole i Oslo. Deltatt på flere utstillinger - blant annet i den gamle Sætre-fabrikken på Vålerenga i 2015 med andre malere fra Ekely Kunstskole, og senere i en utstilling på Bogstad gård og to med Oslo Maler-klubb (OMK). De siste årene flere separatutstillinger i Galleri Albin Art på Briskeby. 

Artofheidi
Artofheidi

Heidi Torbjørnsen (f. 1970 Oslo). Kreativiteten «våknet» til liv da yrkeskarrieren måtte avsluttes grunnet alvorlige helseutfordringer. Hverdagen ble fylt med lerreter, pensler, svamper, tusjer, akrylmaling og alt som kan være med å skape kreative, figurative og fargerike malerier. Etter å ha malt i 1 1/2 år har hun beveget seg ut for å vise og forhåpentligvis glede andre med sine malerier. Det umulige er mulig!
 

2021 -Tofte galleri Gabria 
2022 - Furulund Lambertseter 
2022 - Folkvang 24.-25.09.
2022 - Juryert utstilling Kunstforeningen Oslo Syd 21.-23. oktober
2022 - Digerud 03.-04.12
2023 - H12 Galleriverkstedet Hegdehaugsveien 12, separatutstilling 04.01.-22.01.2023

Inger Fuglebre
Inger Fuglebrend

Inger Fuglebrend (født 1957 Oslo) startet med Kalligrafikurs i 2005. I tillegg til kalligrafien ble det i 2016 kjøpt inn myke trykkplater Gelliprint. Interessen for det grafiske ble styrket og det ble utstillinger med monotypier. Abstrakte malerier på lerret ble en naturlig utvikling.

Marit Berget Brenneng
Marit Berget Brenneng

Marit Berget Brenneng (f.1961 i Oslo) Bosatt i Trysil
Benytter ulike teknikker i glassfusing. Som pulver, krakelering, kjemiske reaksjoner osv. Bruker mye farger i mine arbeider. Manipulerer glass ved høy varme. Fusingteknikk er først benyttet av Egypterne rundt år 1500."