Frøydis C. Stenerud

Frøydis C. Stenerud (født 1946 i Oslo) har vært med på Kunstutstillingen siden starten. Tegning og maling har alltid vært en interesse for henne, og hun begynte på kurs i porselensmaling i 1974 og det ble etter hvert maling på glass, akvarell, olje og akryl.

 
Kristina Stålung

Kristina Stålung Walbye (født 1967 i Oslo) elsker å komponere og sette sammen farger og motiver. Bildene hennes er en blanding av akryl, papirklipp og spraymaling på lerret - kjent som mixed media/collager.

 
Lin Anette Olafsen

Lin Anette Olafsen har sin bakgrunn som grafisk designer, men de senere årene har hun jobbet aktivt med egen kunst, mest malerier og linosnitt. Kunsten har bakgrunn i egne livsopplevelser som tap og det å kjenne på livsglede igjen. Spesielt linosnitt trykkene har blitt som en historie som igjen forteller en ny historie, inspirert av samtaler rundt nettopp trykkene.

 
Nico Widerberg

Nicolaus Magnus Widerberg, oftest kalt Nico Widerberg (født 1960 i Oslo) er en norsk billedkunstner, billedhugger og maler. Sentralt i Widerbergs kunst står avpersonifiserte menneskeframstillinger, hoder og torsoer. Han arbeider innenfor den klassiske, figurative tradisjon.

 
Reidar Fritzvold

Reidar Fritzvold (født 1920 i Oslo - 1998) er forrige århundres store norske naturskildrer innen malerkunsten. Hans ekspresjonistiske stil, de brutalt sannferdige fargene, hans respekt og kjærlighet til det ekte, det trivielle og det norske gir bildene hans en usminket identitet.

 
Ståle Gerhardsen

Ståle Gerhardsen (født 1980) har på kort tid etablert seg som en av Trondheims mest aktive kunstnere, med en rekke utstillinger og utsmykningsoppdrag landet rundt de siste årene. Blant annet har han vakt stor oppsikt med sine fasademalerier på bygninger i og rundt Trondheim, gjerne i flere etasjers høyde. Gerhardsens bakgrunn i hip hop- og street art-kulturen er til stede i mye hans produksjon, både maleri, utvendige arbeider, tegninger og illustrasjon. Han har også gjennomført flere prosjekter som har involvert publikum og kunstnere, blant annet for Trondheim kommune, Pstereo, Varsko! med mer.

 
Anders Kjær

Ander Kjær (født 20. august 1940 i Stockholm) er en norsk maler, bosatt i Krødsherad. Kjær vakte stor oppsikt da han i 1982 stilte ut en serie malerier som imiterte pornografiens estetikk. Kjær er selvlært som maler, og har studert kunsthistorie, filosofi og arkeologi ved Universitetet i Oslo.

 
Christian Bozon

Christian Bozon, født 1969 i Frankrike.  Bor og arbeider i Malaga, Spania. Christian Bozon ble i 1993 leder av kobberverkstedet for Det Franske Kultursenter i Tétouan i Marokko. I samarbeid med Paco Aguilar leder Bozon kobbertrykkstudio i Malaga i Spania. Bozon arbeider blant annet med koldnål og aquatint og jobber i sine motiver mellom abstraksjon og landskapsfremstillinger.

 
Eva Anker

Eva Anker (født 1950 i Oslo) driver med mye innen hobby, glassmaling, porselensdukker, akrylmaling på lerret. Hun har deltatt på Kunstutstillingen til Lions siden starten, og finner stadig inspirasjon til å male i miljøet på Høybråten som en del av Galleri Høybråten.

 
Hans Normann Dahl

Hans Normann Dahl (født 1937 på Lørenskog) er en norsk maler, grafiker, avistegner og illustratør. Han er kjent for sine mange fargerike, frodige og romantiske bilder, ofte i en karikert og idylliserende stil.