top of page
Frøydis C. Stenerud
Frøydis C. Stenerud

Frøydis C. Stenerud (født 1946 i Oslo) har vært med på Kunstutstillingen siden starten. Tegning og maling har alltid vært en interesse for henne, og hun begynte på kurs i porselensmaling i 1974 og det ble etter hvert maling på glass, akvarell, olje og akryl.

Kristina Stålung
Kristina Stålung

Kristina Stålung Walbye (født 1967 i Oslo) elsker å komponere og sette sammen farger og motiver. Bildene hennes er en blanding av akryl, papirklipp og spraymaling på lerret - kjent som mixed media/collager.

Lin Anette Olafsen
Lin Anette Olafsen

Lin Anette Olafsen har sin bakgrunn som grafisk designer, men de senere årene har hun jobbet aktivt med egen kunst, mest malerier og linosnitt. Kunsten har bakgrunn i egne livsopplevelser som tap og det å kjenne på livsglede igjen. Spesielt linosnitt trykkene har blitt som en historie som igjen forteller en ny historie, inspirert av samtaler rundt nettopp trykkene.

Nico Widerberg
Nico Widerberg

Nicolaus Magnus Widerberg, oftest kalt Nico Widerberg (født 1960 i Oslo) er en norsk billedkunstner, billedhugger og maler. Sentralt i Widerbergs kunst står avpersonifiserte menneskeframstillinger, hoder og torsoer. Han arbeider innenfor den klassiske, figurative tradisjon.