top of page
Frøydis C. Stenerud
Frøydis C. Stenerud

Frøydis C. Stenerud (født 1946 i Oslo) har vært med på Kunstutstillingen siden starten. Tegning og maling har alltid vært en interesse for henne, og hun begynte på kurs i porselensmaling i 1974 og det ble etter hvert maling på glass, akvarell, olje og akryl.

Kristina Stålung
Kristina Stålung

Kristina Stålung Walbye (født 1967 i Oslo) elsker å komponere og sette sammen farger og motiver. Bildene hennes er en blanding av akryl, papirklipp og spraymaling på lerret - kjent som mixed media/collager.

Lin Anette Olafsen
Lin Anette Olafsen

Lin Anette Olafsen har sin bakgrunn som grafisk designer, men de senere årene har hun jobbet aktivt med egen kunst, mest malerier og linosnitt. Kunsten har bakgrunn i egne livsopplevelser som tap og det å kjenne på livsglede igjen. Spesielt linosnitt trykkene har blitt som en historie som igjen forteller en ny historie, inspirert av samtaler rundt nettopp trykkene.

Nico Widerberg
Nico Widerberg

Nicolaus Magnus Widerberg, oftest kalt Nico Widerberg (født 1960 i Oslo) er en norsk billedkunstner, billedhugger og maler. Sentralt i Widerbergs kunst står avpersonifiserte menneskeframstillinger, hoder og torsoer. Han arbeider innenfor den klassiske, figurative tradisjon.

Reidar Fritzvold
Reidar Fritzvold

Reidar Fritzvold (født 1920 i Oslo - 1998) er forrige århundres store norske naturskildrer innen malerkunsten. Hans ekspresjonistiske stil, de brutalt sannferdige fargene, hans respekt og kjærlighet til det ekte, det trivielle og det norske gir bildene hans en usminket identitet.

Ståle Gerhardsen
Ståle Gerhardsen

Ståle Gerhardsen (født 1980) har på kort tid etablert seg som en av Trondheims mest aktive kunstnere, med en rekke utstillinger og utsmykningsoppdrag landet rundt de siste årene. Blant annet har han vakt stor oppsikt med sine fasademalerier på bygninger i og rundt Trondheim, gjerne i flere etasjers høyde. Gerhardsens bakgrunn i hip hop- og street art-kulturen er til stede i mye hans produksjon, både maleri, utvendige arbeider, tegninger og illustrasjon. Han har også gjennomført flere prosjekter som har involvert publikum og kunstnere, blant annet for Trondheim kommune, Pstereo, Varsko! med mer.

Anders Kjær
Anders Kjær

Ander Kjær (født 20. august 1940 i Stockholm) er en norsk maler, bosatt i Krødsherad. Kjær vakte stor oppsikt da han i 1982 stilte ut en serie malerier som imiterte pornografiens estetikk. Kjær er selvlært som maler, og har studert kunsthistorie, filosofi og arkeologi ved Universitetet i Oslo.

Christian Bozon
Christian Bozon

Christian Bozon, født 1969 i Frankrike.  Bor og arbeider i Malaga, Spania. Christian Bozon ble i 1993 leder av kobberverkstedet for Det Franske Kultursenter i Tétouan i Marokko. I samarbeid med Paco Aguilar leder Bozon kobbertrykkstudio i Malaga i Spania. Bozon arbeider blant annet med koldnål og aquatint og jobber i sine motiver mellom abstraksjon og landskapsfremstillinger.

Eva Anker
Eva Anker

Eva Anker (født 1950 i Oslo) driver med mye innen hobby, glassmaling, porselensdukker, akrylmaling på lerret. Hun har deltatt på Kunstutstillingen til Lions siden starten, og finner stadig inspirasjon til å male i miljøet på Høybråten som en del av Galleri Høybråten.

Hans Normann Dahl
Hans Normann Dahl

Hans Normann Dahl (født 1937 på Lørenskog) er en norsk maler, grafiker, avistegner og illustratør. Han er kjent for sine mange fargerike, frodige og romantiske bilder, ofte i en karikert og idylliserende stil.

Hugo Skøld
Hugo Skøld

Hugo Skøld (født 1946 i Oslo) har arbeidet som dekoratør fra 1963 til 1979, og er bosatt i vårt nærområde. Han har deltatt på Lions kunstutstilling siden 1987, og hansbilder tas godt i mot av publikum på Høybråten.

Ingunn Moseng
Ingunn Moseng

Ingunn Moseng (født 1962) har arbeidet med mange forskjellige kreative uttrykk gjennom årene. Maleriene hennes er i akryl på lerret, og har innslag av pålimt "bladgull". Motiver som går igjen er elementer fra naturen, som blader, frø, insekter og dyr, mønster og ansikter.

Richard Ryan
Richard Ryan

Kunstneren Richard Ryan visste tidig at det var kunstner han ville bli. Han startet sin karriere som profesjonell fotograf efter å ha studert kunst ved universitetet i Stockholm. Som fotograf vill Ryan utrykke en surrealistisk virkelighet. Jo mer dramatisk og vakker, jo bedre. Hans filosofi er og alltid være fri og kreativ, og ikke følge samfunnets trender. I hans fotografier så vel som hans kunstverk finnes viljen til å fortelle en historie for betrakteren.
 

Ronny Bank
Ronny Bank

Ronny Bank (født 1971) arbeider med maleri og grafikk. Bank er utdannet ved Westerdals reklameskole og Birmingham Institute of Art and Design i England. Han er delvis selvlært som maler, og har arbeidet med kunst på heltid siden 2005.

Sigmund Lars Olsvik
Sigmund Lars Olsvik

Sigmund Lars Olsvik (født 1937 i Haugesund) sier at bildene hans uttrykker en lengsel mot det ensomme og forlatte, et kulturlandskap som er i ferd med å forvitre. Han lager malerier og grafikk med semi-abstrakte nordnorske hus og lappetepper av fargesterke landskap.

Sverre Koren Bjertnæs
Sverre Koren Bjertnæs

Sverre Andreas Koren Bjertnæs (født 1976 i Trondheim) er en norsk maler og grafiker. Karakteristiske arbeider fra hans tidlige periode (1997-2004) er store, nøkternt saklige portretter av ungdom. Fra 2004 gikk han over i en mørkere motivverden hvor et tema var rus.

bottom of page