Connie Heimen

Connie Heimen (født 1960 i København) begynte å male da hun ble alvorlig syk, og fant stor glede og sin egen redning i kunsten. Etter 18 år innen bank og finans begynte hun å utforske sin kreative side, og maler nå akryl på lerret- abstrakt eller mixed media. 

 
 
Gunhild Stenersen

Gunhild Stenersen henter inspirasjon fra naturen, spesielt den nordnorske – i særdeleshet Lofoten. Gunhild eksperimenterer med ulike teknikker, og er spesielt glad i vått-i-vått. 

 
Janet Olaussen Repaal

Janet Olaussen Repaal. Akvarellmaling gir henne stor glede. Hun er opptatt av lys, skygge og luft. Også i dybde, og synes det er spennende å se hvordan farge og vann kan jobbe sammen. Kunstneren er glad i åpne landskap, sjø og fjell.

 
Inger Fuglebrend

Inger Fuglebrend født 1957 Oslo. Startet med Kalligrafikurs i 2005. I tillegg til kalligrafien ble det i 2016 kjøpt inn myke trykkplater Gelliprint. Interessen for det grafiske ble styrket og det ble utstillinger med monotypier. Abstrakte malerier på lerret ble en naturlig utvikling.

 
Irene Moldal

Irene Moldal (født 1951 i Oslo) startet med helgekurs i akvarell gjennom AOF i 1989. Senere ble det kurs hos Aud Rye. Hun har også gått på helgekurs med Morten Gjul, Thomas Schaller, Kristin Børresen og Hilde Eilertsen Sletvold.

 
Kjartan Slettemark

Kjartan Slettemark (født 6. august 1932 i Naustdal, død 13. desember 2008 i Stockholm) var en svensk-norsk kunstner, særlig kjent for sine kontroversielle bilder på 60- og 70-tallet. Han var utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole 1956–1959 og Statens kunstakademi i Oslo 1959–1960, deretter ved Gerlesborgskolan og Konsthögskolan i Stockholm. Slettemark ble svensk statsborger i 1966.

Kjartan Slettemark _IMG_5705.jpg
 
Frank Heimen

Frank Heimen (født 1961 på Torshov i Oslo) fotograferer farger i svart hvitt, og kombinerer gjerne bilder med lyriske tanker. Han har har hatt separatutstilling på Lindeberg 2013 og med Gran Kunstforening 2019. Utgitt foto- og diktbok 2017.

 
Kai Fjell

Kai (Breder) Fjell (født 1907 i Skoger - 1989) var en norsk maler, scenograf og tegner. Fjell arbeidet mest med oljemaleri, men utførte også arbeider innen tegning, skulptur og grafikk. Hans menneskeskikkelser er delvis naturalistiske gjengivelser og delvis bygget opp av geometriske figurer.

 
Halima Lea Dyrhaug

Halima Lea Dyrhaug maler figurativt med akryl på lerret, papp eller plate, – landskap, mennesker og aller helst dyr. Mange av bildene presenteres i giclee trykk, hvorav en del håndkolorerte.

 
Frans Widerberg

Frantz Gustav (Frans) Widerberg (født 1934 i Oslo - 2017) regnes som en av Norges fremste grafikere og malere. Hans kunst er karakterisert som nyfigurativ, preget av primærfarger. Livsbegjær er et viktig tema hos Widerberg. Bildene har ofte noe med lys å gjøre

 
Sverre Schyberg Olsen

Sverre Schyberg Olsen (født 1971 i Oslo) har en sterk fascinasjon for naturen og dens tiltrekningskraft som han evner å uttrykke på en interessant og energisk måte. Typisk for Schyberg Olsens motiver er samspillet mellom lys og fargekomposisjoner samt abstraherte naturlandskaper. 

 
Gunnar S. Gundersen

Gunnar S. Gundersen, (født 1921, død 1983) var en pioner innen nonfigurativ norsk kunst,  og er av mange regnet som en av etterkrigstidens mest betydelige og markante norske malere.

 
2.jpg
Ann Mari Sørhøy

Ann Mari Sørhøy fra Steinkjer har arbeidet fram en egen teknikk i maleriene. Hun blander skulptur, fotografi og maleri for å få fram et sterkt uttrykk på lerretet.  Hennes arbeider er bl.a kjøpt inn av Bergesen Rederi, Telenor, SAS, flere kommuner og private samlinger.