top of page
Connie Heimen

Connie Heimen (født 1960 i København) begynte å male da hun ble alvorlig syk, og fant stor glede og sin egen redning i kunsten. Etter 18 år innen bank og finans begynte hun å utforske sin kreative side, og maler nå akryl på lerret- abstrakt eller mixed media. 

Connie Heimen
Gunhild Stenersen
Gunhild Stenersen

Gunhild Stenersen henter inspirasjon fra naturen, spesielt den nordnorske – i særdeleshet Lofoten. Gunhild eksperimenterer med ulike teknikker, og er spesielt glad i vått-i-vått. 

Janet Olaussen Repaal
Janet Olaussen Repaal

Janet Olaussen Repaal. Akvarellmaling gir henne stor glede. Hun er opptatt av lys, skygge og luft. Også i dybde, og synes det er spennende å se hvordan farge og vann kan jobbe sammen. Kunstneren er glad i åpne landskap, sjø og fjell.

Inger Fuglebrend
Inger Fuglebrend

Inger Fuglebrend født 1957 Oslo. Startet med Kalligrafikurs i 2005. I tillegg til kalligrafien ble det i 2016 kjøpt inn myke trykkplater Gelliprint. Interessen for det grafiske ble styrket og det ble utstillinger med monotypier. Abstrakte malerier på lerret ble en naturlig utvikling.

Irene Moldal
Irene Moldal

Irene Moldal (født 1951 i Oslo) startet med helgekurs i akvarell gjennom AOF i 1989. Senere ble det kurs hos Aud Rye. Hun har også gått på helgekurs med Morten Gjul, Thomas Schaller, Kristin Børresen og Hilde Eilertsen Sletvold.