Kari Anne Handeland

Kari Anne Handeland (født 1947 i Oslo) er en "egg og -billedkunstner" som er kjent for både fargesterke, abstrakte malerier til naivistiske bilder og ofte figurative egg. Musikk og humor er viktig for hennes arbeid.

 
 
Kristian Finborud

Kristian Finborud (født 1964 i Porsgrunn) er kjent for sine humoristiske motiver, karikaturer av norsk folkesjel, så vel som landskapsskildringer. Han jobber med teknikker som etsning og aquatint - motivene kommer frem gjennom en karakteristisk skisseaktig strek.

 
Line Marsdal

Line Marsdal (født 1974 i Oslo) arbeider hovedsakelig med maleri og digitaltrykk (DGA). Med utgangspunkt i noe hun har skrevet, malt eller fotografert, omformer hun det og skaper noe nytt. Hun inspireres av detaljer og systemer i urbane miljøer, flokkmentalitet og janteloven. 

 
Mali Anette Hoel

Mali Anette Hoel (født 1974) er tegner og maler, født og oppvokst i Oppdal. Hun har siden 2010 drevet «Galleri Mali» i Oppdal Sentrum.  Gjennom tegningene ser hun med skråblikk på hverdagssituasjoner som kan oppstå i et lite bygdesamfunn og folkelige problemstillinger.

 
Christopher Rådlund

Christopher Rådlund (født 1970 i Gøteborg, Sverige) sin kunst er preget av skandinaviske landskapsmotiver uten bestemte gjenkjennelige geografiske forbindelser. Hav, himmel, skyer, fjellmasser, trær og skoger, ofte mot en svart-hvitt bakgrunn.

 
Raadlund-Christopher.jpg
Raadlund-Christopher2.jpg
Marit Brenneng

Marit Brenneng (født 1961) jobber mest med glassfusing. Manipulerer glass ved høy varme for å skape glasskunst. Teknikken hun bruker er opprinnelig fra 1500 tallet - mest brukt i Egypt.

 
Petter Ludvig Nøstdal

Petter Nøstdal (født 1954 i Oslo) sin kunst beveger seg i grenselandet mellom det figurative og det abstrakte, gjerne i kombinasjon med symbolbruk. Et formspråk kalt abstrakt ekspresjonisme med figurative elementer. 

 
Dagfinn Knudsen

Dagfinn Knudsen (født 1953 i Oslo) er en norsk billedkunstner. Han er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo. Knudsen arbeider med maleri og pastell, men er likevel best kjent for sine koldnål-portretter av kvinneskikkelser.

 
Knudsen-Dagfinn.jpg
Knudsen-Dagfinn2.jpg
Ralph Castellan

Ralph Castellan (født 1946 i Darmstadt, Tyskland) Startet å male i 1999 og er selvlært. Har deltatt med utstilling på Etne marknaden 3 år, har hatt 8 separatutstillinger og forøvrig deltatt på diverse fellesutstillinger. Maler nå utelukkende med kniv og mest i olje.

 
Vigdis Aarre Engesbak

Vigdis Aarre Engesbak (født 1972 i Oslo) arbeider mest med monotypier (grafikk) og tegninger med tusj/flytende blekk. I perioder også linosnitt, og enkelte ganger collager og også collografi. Monotypiet er favoritten, og da gjerne kombinert med tusj-/blekktegning (Mixed media).

 
Vivian Zahl Olsen

Vivian Zahl Olsen (født 1942 i Asker) er en norsk tegner, grafiker og illustratør. Hun er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole. Hun har illustrert en rekke skolebøker, fortellingsbøker og bildebøker, bl.a. Flode alene av Trond-Viggo Torgersen og Fru Pigalopp av Bjørn Rønningen