top of page
Kari Anne Handeland

Kari Anne Handeland (født 1947 i Oslo) er en "egg og -billedkunstner" som er kjent for både fargesterke, abstrakte malerier til naivistiske bilder og ofte figurative egg. Musikk og humor er viktig for hennes arbeid.

Kari Anne Handeland
Kristian Finborud
Kristian Finborud

Kristian Finborud (født 1964 i Porsgrunn) er kjent for sine humoristiske motiver, karikaturer av norsk folkesjel, så vel som landskapsskildringer. Han jobber med teknikker som etsning og aquatint - motivene kommer frem gjennom en karakteristisk skisseaktig strek.

Line Marsdal
Line Marsdal

Line Marsdal (født 1974 i Oslo) arbeider hovedsakelig med maleri og digitaltrykk (DGA). Med utgangspunkt i noe hun har skrevet, malt eller fotografert, omformer hun det og skaper noe nytt. Hun inspireres av detaljer og systemer i urbane miljøer, flokkmentalitet og janteloven. 

Mali Anette Hoel
Mali Anette Hoel

Mali Anette Hoel (født 1974) er tegner og maler, født og oppvokst i Oppdal. Hun har siden 2010 drevet «Galleri Mali» i Oppdal Sentrum.  Gjennom tegningene ser hun med skråblikk på hverdagssituasjoner som kan oppstå i et lite bygdesamfunn og folkelige problemstillinger.

Christopher Rådlund
Christopher Rådlund

Christopher Rådlund (født 1970 i Gøteborg, Sverige) sin kunst er preget av skandinaviske landskapsmotiver uten bestemte gjenkjennelige geografiske forbindelser. Hav, himmel, skyer, fjellmasser, trær og skoger, ofte mot en svart-hvitt bakgrunn.

Marit Brenneng
Raadlund-Christopher.jpg
Raadlund-Christopher2.jpg
Marit Brenneng

Marit Brenneng (født 1961) jobber mest med glassfusing. Manipulerer glass ved høy varme for å skape glasskunst. Teknikken hun bruker er opprinnelig fra 1500 tallet - mest brukt i Egypt.

Petter Ludvig Nøstda